HVAD VIL I VIDE?!

FØRSTE SKRIDT PÅ VEJEN, TIL VORES ”JA” I KIRKEN!

Der er jo så mange der gør det nu til dags. Nogle gør det måske bare oftest uden at tænke sig om først. Vi har virkelig tænkt over denne her, men vi er SÅ glade for, at vi nu endelig har fået taget os sammen til at gøre noget ved tanken!

Vi tog til Hørsholm, for at få foreviget vores kærlighed til hinanden, Natascha og jeg. Så tænker I måske ”hvad fanden får man lavet i Hørsholm, for at forevige kærligheden?” eller også er I så ”kloge”, at I har regnet den ud 😉 Folk der har tilføjet os på Snapchat eller følger os på Instagram har nok allerede set det.

Men vi har altså fået lavet en kæreste tatovering! Permanent og evig kærlighed, lige midt på mit håndled! Virkelig vildt, og jeg troede seriøst ALDRIG, jeg skulle have modet til at få sådan en lavet. Og så har jeg lige siddet og fortalt jer, at jeg I HVERT FALD IKKE skulle have mere tekst på mine arme! haha! Det blev det så alligevel til. Lidt pinligt 😀

Jeg har fået skrevet NC, for Natascha Cetiner, og Natascha har fået skrevet AV, for Anna Vangsø <3

Dette er vores første skridt på vejen til vores bryllup næste år, og det bliver bare mere og mere virkeligt for hver dag der går. Jeg glæder mig SÅ sindssygt meget, jeg kunne DØ!

Inden jeg kommer ud på alle mulige sidespor om bryllupper og alt muligt (for det er det eneste jeg har i hovedet for tiden), så må jeg hellere vise jer resultatet af vores tur til tatovøren.

11854074_10153427821332420_364421418_n

Vi er VIRKELIG glade for resultatet (selv om de lige nu kan se lidt mystiske ud, fordi de ikke er helet endnu), det var virkelig som at give hinanden et stort ”JA”!

11880203_10153427833722420_471465787_n

Efterfølgende blev det til pizza og film i sengen – SÅ hyggeligt <3 Det er VIRKELIG sjældent, at vi har tid sammen, nu hvor Natascha arbejder så meget!

Jeg håber, I har en dejlig aften <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HVAD VIL I VIDE?!