MIN GRAVIDITET

DET SKAL HAN HEDDE

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at Natascha og jeg har haft MEGET svært ved at finde det helt rigtige navn, til vores lille søn. Havde vi nu fået en pige, så havde det ikke været svært. For det har vi haft på plads længe! Så skulle hun hedde Julia.

Men scanningen viste jo den fineste lille dreng, hvilket jo så gjorde, at Natascha og jeg måtte sætte os ned, og se i diverse navnebøger og på nettet for at få inspiration. Her faldt jeg over, at man kan hedde Altan, Bror og Awesome som dreng? What… Altså, hatten af for, hvis nogen døber deres børn det, men spørger I mig, så er det altså lidt sjovt.

Nå men i hvert fald, så har det altid været vigtigt for mig, at når jeg en gang blev mor, så skulle barnet have to navne. Et fornavn og et mellemnavn. Det er tradition i min familie, og det har vi alle sammen. Selv hedder jeg Anna Maria, efter min mormors mor.

Så ikke nok med, vi skulle finde ét navn, nu skulle vi altså finde hele to. Og de skulle også passe sammen. Sikke en opgave vi kom på!

Felix Emil var min favorit. Og Jamie var Nataschas. Natascha kan ikke lide Felix, og jeg er ikke vild med Jamie. Så det duede jo ikke. Og Felix Jamie eller Jamie Felix er jo pænt meget et no go 😀

Nå men en dag, jeg var på arbejde, sendte Natascha pludselig en sms, hvori hun skrev….:

”Mattheo Maximillian Vangsø Cetiner” 

Og jeg var da så rørende enig – sikke et flot navn! Så ja, nu har baby inde i maven altså et navn. Han skal hedde Mattheo! <3

baby_17

Han ligner da også en lille Mattheo <3 <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MIN GRAVIDITET