SUMMER GLORY AND VACAAAY SOON!!

EFTERSØGNING AF LILLE STORM!

Hej Ladies <3

.. Ja, som mange af jer nok bemærkede i går, var der stor opmærksomhed på lille Storm, fra Hillerød, som var forsvundet fra sit hjem ved 19 tiden.

Jeg så det på facebook kl. 21, og var faktisk på vej i køjen, men ikke om jeg kunne få lukket et øje, med en 2 årig der var forsvundet, så Natascha, min svigermor og jeg sprang ned i bilen og deltagede i eftersøgningen, sammen med, hold nu fast, 2500 andre mennesker!!! Der var SERIØST liv i Hillerød! Trafikkaos, cykler og blændende lommelygter OVERALT! Det var forfærdeligt og stemningen var SÅ trykket i gaderne. Vi ledte fra kl. 21.30 frem til kl. 02.00 hvor vi var så trætte og følte os magtesløse, og besluttede at deltage igen i dag, hvis han ikke var fundet. Men lige i det vi blev enige om at køre hjem, hvad sker der så?!?! Det lille pus bliver fundet i live, i nogle siv i skoven næsten 3 km. fra sit hjem!!! Vi græd af glæde og kunne ikke få armene ned, og det samme gjorde resten af Hillerød, der var jubel overalt, det var FULDSTÆNDIG fantastisk at være en del af, lige på det tidspunkt!

9615541-storm-eftersgning111111

Tænk en fantastisk befolkning vi er! Vi står fandme sammen! Folk kom langvejs fra for at deltage i eftersøgningen. Dét er mit Danmark, og jeg er SÅ stolt af at være en del af det!

I dag er jeg dog enormt træt og smadret! Vi var hjemme kl. 03.00, og så kunne man jo ikke sove! Vi var helt høje alle sammen!

.. Husk på hvor smukt et land I er en del af! Så kan folk sige, at vi er nok så egoistiske. Men dér er jeg altså IKKE enig!

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUMMER GLORY AND VACAAAY SOON!!