JEG SKAL GIFTES!!!!!

VIRKELIG DÅRLIGT FRA START!!!

Hey honies <3

.. Ja, som overskriften jo meget fint siger, er Natascha og jeg kommet VIRKELIG dårligt fra start med bryllupsplanlægningen! Lokalet er fuldt booket frem til 2017, og kirken lukker i et år, på grund af ombygning, fra d. 16 maj næste år!! Hvad er chancen?! helt ærligt.. Og her troede man lige, man var en god tid. HAHA!

Meningen var jo, at vi skulle vies i Frederiksberg kirke og holde festen på et hotel i Helsingør, men nu må vi på udkig igen.. Desværre bliver det nok bare svært at finde noget i samme stil.

Hotellet, som er sindssygt smukt og unikt, ligger på strandvejen, lige ned til vandet og kirken var vores hjerter så nær.

Jeg har en lille bøn til jer søde læsere <3

Hvis nogen af jer kender til lokaler, som ikke koster en bondegård og som har smuk beliggenhed på sjælland, hvor det er muligt at medbringe egen kok osv. så må I MEGET gerne kontakte mig! Dette kan i gøre på mail: Anna_mortensen_67@hotmail.com eller på facebook, som der er direkte link til her på siden! Alt modtages med kyshånd! Jeg er efterhånden ved at være lidt desperat! 😉

2562475 26463604

Dette er billeder af hotellet vi skulle have været på.

Håber, I har en dejlig mandag <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG SKAL GIFTES!!!!!