BOHEMIAN SUMMER

LØRDAG I BRYLLUPSPLANLÆGNINGENS TEGN

11759560_10153374959427420_589694665_n

 

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at vi, efterhånden som vi finder ud af, at alle lokaler er udlejet og alle kjolebutikker skriver ”HUSK AT VÆRE I GOD TID MED DIN BRUDEKJOLE!” på deres hjemmesider, føler os liiiiidt pressede og stressede!

Kirken er, på nuværende tidspunkt som det eneste, faldet på plads, og vi er jo ovenud lykkelige for resultatet. I kirken har de 4 præster, hvor vi endnu ikke ved, hvem af dem der skal stå for vielserne næste år. Men vores eneste ønske var jo bare, at præsten ville vie og give velsignelse til et homoseksuelt par, på lige fod med et heteroseksuelt par. Dette ville præsten i vores sogn i Hillerød ikke, han er faktisk imod homoseksuelle ægteskaber. Det er de HELDIGVIS ikke i Slotskirken! Ingen af dem! Så nu kan vi bare glæde os til at møde vores præst, og det gør vi virkelig!

Vi har lige nu en plan B mht. lokale, selv om vi jo gerne vil have et smukt og unikt sted, som dét vi havde forelsket os i, i Helsingør, men dette ser desværre ikke ud til at lykkes. Vi har kontaktet måske 7 locations, og har fået 6 ”Desværre, det er allerede lejet ud den dag” og 1 ”Det er desværre lejet ud på nuværende tidspunkt, men jeg ringer hvis der sker ændringer!”, jo tak, men det kan vi jo ligesom ikke bruge til særlig meget lige nu?! Nå men vi har fundet et selskabslokale få minutter fra kirken, hvor vielsen finder sted. Det er i sig selv fint nok, og koster nærmest ingenting, og så kan vi jo bruge pengene på at gøre lokalet flot, med blomster, hvide duge, hvidtovertrukne stole med bånd og rød løber. Og når jeg tænker over det, tiltaler det mig egentlig mest.

Så lige nu sidder vi og surfer rundt på Ebay, for hooooold nu op, hvor har de bare mange fine ting, til drømmebrylluppet! Derudover har vi kontaktet et hestevognfirma, som vi gerne vil have, skal transportere os fra kirke, til billedesession og videre til fest. Kunne det ikke bare være super hyggeligt og fint? Det synes vi i hvert fald!

Snart skal jeg, med min mor og bonusmor, til kjoleprøvning, selvom jeg jo egentlig har fundet KJOLEN, men måske synes det er en god idé at prøve lidt andre også, bare for at få et indtryk af, hvad der fungerer godt til mig.

Ja, der er måske lidt meget bryllup her på bloggen lige pt. men det bunder nok bare i, at jeg føler mig stresset og har brug for at dele det med andre end Natascha og familie 🙂 Jeg håber det er ok for jer! Det er i hvert fald fedt at se, hvor mange der egentlig følger med! Det gør mig virkelig glad! Tak for jer <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BOHEMIAN SUMMER