EFTERSØGNING AF LILLE STORM!

THE PERFECT (GAY) WEDDING!

Hey Ladies <3

Her sidder jeg, torsdag aften, og tager mig selv i at se på brudekjoler, pynt, lokaler og div. bryllupsting!!! Haha.. Jeg vil åbenbart bare meget gerne giftes snart! Selvom det egentlig ikke var meningen.. Meeeen.. Jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på den store dag, som værende ikke så langt væk..

Skal det være, så skal det jo også være et gennemført homobryllup, det er da klart! Og hvor kan man bare få mange fede gadgets og ting og sager til den slags..

Bare se her:

$_1-2

.. Pynt til bryllupskagen, som SELVFØLGELIG skal være fra selveste Mette Blomsterberg 😉 Jeg er VILD med det! 

$_1-1$_57-2

.. Vielsesringe og champagneglas skal  der selvfølgelig også til, og dertil har jeg fundet disse fede ting specielt til lesbiske. Jeg er altså solgt!!

$_1

Og så til det vigtigste!!

KJOLEN!

$_57

$_57-1

Jeg har forelsket mig i disse to.. Måske mest den nederste, da jeg ønsker, at det skal være så enkelt som muligt. Og så synes jeg bare den er så fantastisk smuk, med flotte detaljer og farve. Ikke helt hvid men heller ikke helt ved siden af! Kom gerne med meninger, så jeg måske kan hjælpes lidt på vej 🙂

And here’s to the bridesmaids!

Jeg har besluttet mig for, at have to brudepiger. Hvem det er vil jeg ikke afsløre, da de ikke ved det selv endnu, så jeg lader det være en hemmelighed lidt endnu!

$_57-4

Enkelt og sikkert! smukt og naturligt, perfekt til de smukke brudepiger. Lad os håbe, at de deler samme holdning som jeg. haha! 

Måske lidt inspiration til andre lesbiske, som læser med her, og som overvejer bryllup? Jeg kan anbefale Ebay.com eller Aliexpress.com til wedding shopping! De har det største udvalg!

Må lige, for en god ordens skyld, nævne, at intet er fastlagt endnu, dette er blot tanker og drømme fra min side 😉

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EFTERSØGNING AF LILLE STORM!