DISSE PRODUKTER BRUGER JEG

HØR VORES BRYLLUPSSANG!

Jeg har lige haft besøg af min lillesøsters smukke veninde, Amalie Trolle. Den dygtigste 16 årige i helt verden. Hun har den mest fantastiske stemme, og kan gøre absolut ALLE sange til noget helt fantastisk!

Natascha og jeg har spurgt Malle, om hun har lyst til at synge vores sang i kirken, i stedet for den sædvanlige bryllupssang. Det ville hun! Derfor kom hun i dag, for at øve den. Jeg fik lov til at filme hende i mens, så jeg kunne lægge den ud her. Desværre er lyden rimelig dårlig her, men det kan være det hjælper at bruge høretelefoner. Det er klart, at der er nogle ting, som lige skal finpudses og vi skal have en til at komme og spille klaver til. Det har vi heldigvis også en del tid til endnu. Men indtil videre synes jeg fandme hun har gjort det godt!

Sangen hedder ”Hjem” og er sunget af Sanne Salomonsen og JA, det er mig der sidder og ”snøfter” i baggrunden, det hele blev bare så følelsesladet.

Amalie har en side på Facebook, som i kan finde her. Giv hende lige et like!

Nyd sangen <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DISSE PRODUKTER BRUGER JEG