TV2 LORRY VAR FORBI

AF HJERTET TAK!

Som nogle af jer måske så i går, gæstede Natascha Aftenshowet på DR1. Dette gjorde hun jo selvfølgelig som følge af vores indslag på TV2 Lorry, i tirsdags. Onsdag morgen, kl. 7.00, blev jeg ringet op af den første journalist fra DR. Senere igen kl. 10.00. Og sådan stod det på hele dagen. På facebook og på telefonen. Ja sågar min bonusmor blev ringet op. Og det blev jo så til, at Natascha tog direkte fra arbejde og ind i Indutriens Hus, for at optage til Aftenshowet. Som I måske også lagde mærke til, sad jeg ikke ved siden af Natascha, da de sendte programmet. Dette var af ren og skær frygt for, hvad der kunne komme til at ske, når nu vi stod frem. Jeg ved godt, man ikke skal lade sig slå ned af den slags, men som Natascha også forklarede i går, så er jeg rigeligt nervøs i forvejen.

Derudover skal det siges, at jeg er så fandens stolt! Stolt af, hvor langt vi kom med vores historie. Stolt af min kæreste og stolt af, hvad vi sammen udretter. Det er så vildt, så massiv en støtte vi har fået fra alle mulige mennesker. Det rør os dybt! Så dybt, at jeg, i skrivende stund, sidder med tårefyldte øjne. Af hjertet tusind tak, for al jeres kærlighed! Det er ubeskriveligt, og der findes ikke ord for, hvor taknemmelige vi er! Vi ville ønske, vi kunne takke jer alle sammen personligt. For os er dette et overstået kapitel nu, og vi har valgt at se fremad. Vi starter ganske enkelt på en frisk. Vi har et bryllup der skal planlægges og en flytning der skal overstås. Så nu er det dét, der tæller.

11823878_10153408506307420_915028277_n

Til jer der ikke har set indslaget, kan i finde det her.

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TV2 LORRY VAR FORBI