DET BETYDER MINE TATOVERINGER

HVAD VIL I VIDE?!

10410399_10152703448962420_5685007659883497382_n

SÅ er det vist tid til en spørgerunde her på bloggen! Jeg får jævnligt henvendelser fra alle jer skønne læsere, med spørgsmål lige fra, hvordan jeg lærte Natascha at kende, hvad min mor og far hedder, til hvad jeg kommer ovenpå min leverpostejsmad.. Det er så hyggeligt, og jeg elsker, når I skriver. Desværre bliver de bare tit ”væk”, og så får jeg aldrig svaret på dem, selv om jeg virkelig gerne vil!

Dette laver vi, i samarbejde, om på nu! Så nu har I én dag til at stille ALLE de spørgsmål, I har lyst til. Og jeg mener virkelig ALLE! Jeg ”glemmer” ikke nogen med vilje, og jeg lover at være hudløst ærlig. (Det ved I jo, jeg godt kan lide ;))

I morgen ved 20 tiden går jeg i gang med at svare på alt. Så spørgsmål der bliver modtaget efter kl. 20, tælles ikke med. Det mest idéelle ville være, hvis I stillede spørgsmålene på min mail: Sincerelyannamaria@hotmail.com, men hvis dette ikke kan lade sig gøre, så stil dem på Facebook, i en privat besked, under navnet Anna Vangsø eller ligeledes i en privat besked, på min blog side Anna Maria – Blog.

Jeg glæder mig til at læse!

SÆT I GANG!

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DET BETYDER MINE TATOVERINGER