FØRSTE SKRIDT PÅ VEJEN, TIL VORES ''JA'' I KIRKEN!

Kære homofober…

Dette brev går ikke ud til mine læsere, men det ville glæde mig, hvis I gad læse det..

.. Til rette vedkommende, som omtaler sig selv som homofob

Vi har fået dit/jeres brev i postkassen, vi har læst det, og vi er målløse. Inderst inde, vidste vi godt, at nogle ville blive stødt over indslaget i Aftenshowet, og det har vi fuld forståelse for. Men du skal vide, at vi ikke har villet ramme nogen personligt. Vores intention har været, at nå ud til dem, der måske havde noget med det at gøre, og fortælle, at vi bestemt ikke brød os om situationen. Jeg var bange for, at færdes i eget hjem, og kunne ikke holde ud at være alene, når Natascha var på arbejde. Jeg turde ikke gå ned med vores små hunde, så de fik ikke deres daglige ture. Og nej, i princippet vidste vi ikke, hvad det i bund og grund drejede sig om, men vi syntes, det var mærkeligt, at vores navne skulle rives ned flere gange, og mere specifikt, i de få minutter vi nu var hjemme ad gangen. Og jo, de navne er blevet revet ned FLERE end de tre gange, du påstår. De er blevet revet ned mindst seks gange! 

Du skriver ordret: ”Vi vidste ikke en gang, I var lebber, og om jeres lortebryllup”, men to linjer længere nede skriver du, igen, ordret: ”Vi ved, I har opsagt lejligheden for lang tid siden”. Så nu er mit spørgsmål, hvordan ved du vores lejlighed blev opsagt for langt tid siden (1. juli), når du ikke ved, at vi er ”lebber” og at vi skal giftes? Det er mig en gåde.

Desuden skriver du, at du har kontaktet TV2, og at du nu glæder dig til at fortælle hvilke løgnere vi er. Ved du hvad, det glæder jeg mig også til. Jeg ønsker virkelig, at du står frem, og fortæller os, hvordan landet i virkeligheden ligger, når nu det ikke er, som Natascha og jeg har troet. Det er sådan set det eneste vi har ønsket igennem hele forløbet. Andet lå der ikke i det. Men når du nu er i gang, vil du så ikke samtidig også forklare, på live tv, hvorfor du i dit, ellers så fine brev, har givet os dødstrusler, ved at tegne gravstene med vores navne på, og hvorfor du beder Natascha om at ”bolle hendes dame i numsen, med den pik hun ikke har”? 

Du skriver, at du gerne vil have, at jeg skriver dette på bloggen. Det viser bare, at du følger med. Derfor ser jeg også dette, som den eneste lille mulighed for, at vi måske kan række ud efter dig. Jeg håber virkelig, du ser det her. Igen, vi har ikke beskyldt nogen for noget, og hvis det virkelig er dig, der står bag alt det her, så håber jeg, at du vil stå frem, og fortælle din historie om de ”drengestreger”, du påstår, det var. Drengestreger bliver man jo ikke straffet for, så det kan du vel godt gøre? 

11903575_10153429470132420_2120648780_n

De bedste hilsner

Natascha og Anna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FØRSTE SKRIDT PÅ VEJEN, TIL VORES ''JA'' I KIRKEN!