VI SKAL VIES I EN SLOTSKIRKE!

SE MINE SMUKKE BRUDEPIGER!

Hey ladies <3

Til et bryllup er det jo næsten obligatorisk, at man har brudepiger til at hjælpe med de praktiske ting inden den store dag, som f.eks. kjolevalg/prøvning, invitationer osv. Derefter er det jo helt væsentligt, at man har dem på selve dagen, inden man skal i kirken, til ting som, at dulme nerver og at komme i kjolen. Og så er det jo bare fantastisk smukt, at gå op af kirkegulvet med farmand i hånden og brudepigerne efterfølgende.

Så derfor, har jeg nu valgt mine brudepiger, spurgt dem begge og fået et stort rungende ”JA!”, og det gør mig så glad, at de begge havde lyst <3

Derudover har jeg også fået de smukkeste brudepiger, man overhovedet kunne ønske sig, og som helt sikkert kommer til at klare opgaven fuldstændig perfekt!

11793259_10153153269918666_1084063799_n

til ventre ses min smukke lillesøster, Lisa og til højre ses Nataschas smukke lillesøster, Danielle.

Nu samles vi snart, så de to piger kan vælge kjoler (selvfølgelig sammen med mig), så de også kan få en helt fantastisk dag, i det smukkeste outfit <3

Tusind tak til disse to dejlige piger, som har sagt ja til at gøre vores dag dét bedre <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VI SKAL VIES I EN SLOTSKIRKE!