Alting har desværre en ende..

Nataschas (rimelig vilde) forvandling!

11997235_10153490939662420_225254334_n

Det her er min søde kæreste, for omkring 2 år siden. Nogenlunde sådan så hun også ud, da jeg mødte hende. Sød og dejlig så hun jo ud. Men altså, jeg bliver altid enig med mig selv om, at jeg sagtens kan gøre det endnu bedre 😉 haha!

Lige så stille, som Natascha og jeg lærte hinanden bedre at kende, lige så stille begyndte jeg også at komme med forslag til, hvad JEG syntes, hun skulle købe, når vi var ude. Og hallo, hun lyttede rent faktisk til mig! Ja, så jeg begyndte da også at købe tøj til hende, selv om hun ikke var med. Rimelig vildt, at hun bare fandt sig i det 😀

Jeg havde også flere gange sagt til hende, at jeg syntes, hun skulle få gjort noget ved hendes hår (ja, hendes højt elskede hår!), men dér satte hun alligevel grænsen! Det ville hun satme ikke være med til! Hvilket jo også er helt okay, jeg havde jo bare så mange gode idéer 😉

Men en dag kom hun sgu hjem, og sagde, at hun gerne ville have, at jeg klippede hendes hår af. ”WHAAAAT?!” tænkte jeg bare! ”Men du sagde jo.. jamen jeg kan jo ikke.. dit højt elskede hår, skat?!” Men det skulle jeg altså bare! Fint – her kommer mutter med saks og kam! Af med lokkerne og VUUUUPTI!

11992246_10153490939737420_1177067861_n

Frem kom denne rimelig stilede og riiiimelig sexede pige! Natascha Cetiner, mine damer og herrer! I en udgave, som jeg aldrig troede, jeg ville komme til at se!

Men altså, helt ærligt?! Er det ikke kun blevet bedre? Jeg er bestemt ikke fan af at prøve at ændre på den person folk er. Men alligevel, når det nu kun er i en god mening, og det ikke er deres personlighed, man prøver at ændre (Nat har også den skønneste og dejligste personlighed i verden, så hvorfor ændre på den?). Nat gav heller aldrig selv udtryk for, at hun syntes det var irriterende eller belastende, hun siger tvært imod nu, at hun er glad for, hvad jeg gjorde for hende.

Jeg er, og har altid været, pisse stolt af min kæreste, og for mig, vil hun jo altid være den smukkeste i verden, uden på, som indeni, og uanset, hvordan hun ser ud og klæder sig. Men det her var jo bare en bonus! Nu har jeg den sødeste OG den smukkeste kæreste i verden!

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alting har desværre en ende..