Tøm en Pieces butik på 30 sekunder!

Er min kæreste en kvinde eller en mand?

11223643_10153094066812467_6757127629532644744_n

Når man er kæreste med en pige kan man tit mærke, at folk har en masse spørgsmål, som de meget gerne vil have svar på, men som de ikke tør stille. Det bliver hurtigt et irritationsmoment for mig, for det gør, at samtalerne bliver overfladiske og uden betydning. Jeg elsker at tale åbent og ærligt om min seksualitet og svarer med glæde på spørgsmål. Jeg synes bestemt ikke, det er irriterende, når folk spørger. Tværtimod. Jeg ville elske at svare på spørgsmål om, hvordan det har været for mig, efter jeg fandt sammen med en pige, hvordan folk har taget det, hvad det har af betydning for hverdagen, hvilke konflikter der kan være, ja, jeg vil sågar med glæde svare på spørgsmålet om sex, hvis det skulle være!

Til gengæld bliver jeg sgu en smuuuule irriteret når folk, efter de er nået over den der ”ej hun bliver nok sur, hvis jeg stiller spørgsmål” grænse, stiller spørgsmålet ”Hvem er så manden i forholdet?” efterfulgt af et mega fesent og smørret grin, som det første og eneste. Som om det er lidt sjovt. Men altså, jeg kan sige så meget. Det er overhovedet ikke sjovt!

Jeg er lesbisk. Skåret ud i pap, jeg tænder på piger! Jeg er ikke hetero. Skåret ud i pap, jeg vil IKKE have en mand! Mere præcist kan det vist ikke siges! Eller jo, måske faktisk. DER ER IKKE NOGEN MAND I FORHOLDET! Hverken Natascha, ELLER jeg, er ”manden i forholdet”. Vi er begge kvinder, vi agerer begge som kvinder og det vil vi altid gøre. Hvis Natascha kunne gøre mig gravid, ja så ville hun være manden i forholdet, og omvendt. Det er bare ikke lige tilfældet her. Hvis Natascha ikke havde bryster og noget andet mellem benene, ja så ville hun være manden i forholdet, og omvendt. Det er bare heller ikke tilfældet her. Ergo, der er ingen mand i det her forhold.

Der er en grund til, vi er som vi er. Vi vil ikke have en mand, i vores forhold. Vi er kvinder, og vi elsker det.

Ja ja bevares, så er Natascha måske lidt bedre med en hammer og et søm, end jeg er, og jeg er måske lidt bedre i et køkken, end Natascha er. Men det ændrer jo stadig ikke på det, vi har mellem benene. Ja undskyld, at jeg måske skærer det lidt offensivt ud lige nu, men jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal skære det ud, så det kan forståes.

Det her er ikke et ”nu giver jeg lige jer alle sammen skylden” indlæg. Nu har jeg bare fået det spørgsmål så mange gange, og er ved at være lidt træt af det. Så det er måske bare mere et opråb om, hvad man i hvert fald ikke skal spørge homoseksuelle om. Kvinder er kvinder, og mænd er mænd. Simple as that!

Jeg håber, I har en dejlig aften <3

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tøm en Pieces butik på 30 sekunder!