Nataschas (rimelig vilde) forvandling!

Hemmeligheden bag mit ”bagparti”!

11997167_10153490879612420_1130322440_n

Mange af jer kan måske genkende dette billede, som Natascha var så snu at tage og lægge ud på de sociale medier for omkring et år siden, under vores ferie i Spanien. En artikel på Realityportalen og en helvedes masse spørgsmål og kommentarer blev det til efterfølgende. Folk var nok lidt målløse over, at hun rent faktisk lagde billedet ud. Men ja, sådan er Natascha (og jeg) nok bare. Altså fik jeg et hjernedødt billede af Nataschas bryster, havde jeg sgu nok også lagt det ud (overdrivelse fremmer forståelsen) 😉

Ud over en masse dumme kommentarer og hadefulde beskeder, så var der dog også nogle rimelig søde indimellem. Nogle var meget nysgerrige om, hvordan jeg kan have sådan en rund og fyldig bagdel. Og ja, nu skal I høre…

Hemmeligheden er, at der ingen hemmelighed er. Jeg har måske spist for meget chokolade, som jeg har været heldig, har sat sig på røven. Til gengæld prøver jeg nu, for så vidt det er muligt, at holde den pæn og ved lige, så den ikke kommer til at hænge, hvilket den har været meget tæt på mange gange 😀 Så jeg har simpelthen vænnet mig til, at tage to trin ad gangen når jeg går op ad trapper og ligeledes når jeg skal bukke mig ned, så laver jeg lige en squat. Det er rimelig effektivt, og man træner faktisk uden at lægge mærke til det. Så slipper man også for de sure miner der er, når man skal slææææbe sig selv op til fitteren, lave de pokkers squats, og slææææææbe sig selv hjem igen, for så alligevel, at gå amok i den Marabou, der ligger og kigger på dig med store øjne på køkkenbordet. (Jeg har aldrig været fan af fitness centre).

Men det er altså ikke kun sjovt, at have en stor numse. Specielt ikke når det kommer til det at købe bukser. Kan jeg passe dem på benene, kan jeg ikke passe dem på numsen, og kan jeg passe dem på numsen, nej så kan jeg da SELVFØLGELIG ikke passe dem på benene. Så det er jo bare alletiders! Sådan er det faktisk næsten hver gang, jeg skal have bukser. De eneste der redder mig hver gang, er Gina Tricot. Der kan jeg sgu altid finde noget der passer alle steder. Hurra for Gina!

11997315_10153491088472420_684927385_n

Nå men nu ved I altså, hvad min hemmelighed er, og så var den jo heller ikke mere hemmelig vel? 😉 Jeg kan til gengæld virkelig anbefale jer, at gøre som jeg gør, når jeg går på trapper osv. Det virker altså!

Underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nataschas (rimelig vilde) forvandling!